Acasă, în corpul meu (program online)

5.00(10 Ratings)

“Acasă în corpul meu” este primul program din România care abordează componenta corporală din perspectiva psihotraumatologică, menit să te ajute să te conectezi cu propriul corp. 


Acesta este dedicat oricui dorește să învețe cum să intre în contact cu propriul corp, singurul nostru barometru emoțional. A nu fi conectați la corpul nostru înseamnă a nu ne cunoaște emoțiile, ceea ce poate duce la anxietate, depresie și chiar afecțiuni fizice.

Fiind în contact cu propriul corp avem acces la interiorul nostru.

Dacă ar putea vorbi, nu ar alege pentru el privare de somn, consum de alcool sau de alimente nesănătoase, mâncat compulsiv sau lipsa de activitate.

Corpul este busola noastră și a găsi un limbaj comun cu el este probabil una dintre cele mai importante resurse pe care o putem deține.

El știe cel mai bine ce are nevoie și ne poate ajuta să alegem ce e potrivit pentru noi.

Te invit să achiziționezi programul online “Acasă, în corpul meu” menit să te ajute să te conectezi cu propriul corpul, un program cu tehnici practice pe care le vom exersa împreună și care vor rămâne în tolba ta cu resurse la care să poți avea acces oricând.

Subiectele abordate:

 • Ce înseamnă să fii în contact cu propriul corp
 • Emoțiile noastre și cum se simt ele în corp
 • Posibile cauze emoționale ale suferințelor noastre
 • Semnalele pe care corpul ni le dă atunci când am pierdut contactul cu el
 • Tehnici de conectare și strategii de reconectare cu el
 • A spune nu – despre granițe sănătoase și interacțiunea cu ceilalți
 • Identificarea nevoilor emoționale cu ajutorul senzațiilor din corp
 • Importanța mediului și impactul acestuia asupra corpului

Pe scurt, ce vei găsi în acest curs de 3 ore:

 • Informații cu baze științifice
 • Exerciții practice
 • Meditații ghidate pentru conectarea la corp

Programul este împărțit pe 2 module video, sub forma unor înregistrări, însumând un total de 3 ore și 15 minute. 

„Acasă în corpul meu” este dedicat persoanelor care:

 •  se confruntă cu tulburări alimentare;
 • se confruntă cu dificultatea kilogramelor în plus;
 • se confruntă cu depresie, anxietate sau alte dificultăți la nivel emoțional;
 • își doresc o mai bună conectare cu propriul corp și cu propriile emoții.
Emoțiile noastre se simt în corp.
 
Practic, dacă nu suntem conectați la corpul nostru, nu ne putem da seama de ceea ce simțim, de nevoile lui.
 
În timp, asta duce la reprimare emoțională care se poate transforma în răbufniri de furie, anxietate, depresie, comportamente compulsive, boli manifestate fizic etc.
 
Atunci când vorbim despre orice fel de schimbare e nevoie să începem de la bază, iar baza și singurul nostru barometrul emoțional este corpul.
 
Mintea e ambițioasă, vrea multe, dar dacă uităm de vehiculul nostru prin viață, pierdem din vedere esențialul, iar el e cel care ne poate ține pe loc sau cel care ne poate ajuta să mergem mai departe într-un mod armonios.
 
Te invit să ai grijă de ceea ce contează cu adevărat. 
 

De ce să achiziționezi programul:

 • ai acces pe viață la el
 • este primul program din România de acest fel dezvoltat de un psihoterapeut
 • are în spatele lui munca a peste 6 ani de lucru cu persoanele care se confruntă cu dificultăți precum depresie, anxietate, mâncat emoțional, tulburări de alimentație, traumă complexă, atacuri de panică, etc.
 • îl poți viziona în funcție de programul personal și îl poți revedea oricând dorești
 • a ajutat până acum zeci de persoane să înțeleagă și să aplice în viața lor moduri sănătoase de conectare la propriul corp

Dacă îl achiziționezi și simți că nu ai rămas cu nicio idee care să te ajute în urma parcurgerii lui, scrie-mi un email pe adresa ancuta@emotiisikilogrameinplus.ro și primești banii înapoi.

 

 

Programul poate fi vizionat prin platforma Tutor LMS care poate fi accesată aici, după achiziționarea lui. Vei primi un email cu datele de logare în aproximativ 24 de ore de la achitarea comenzii. 

 

Te invit să îl achiziționezi nu doar pentru că abordează componenta emoțională a kilogramelor în plus, ci mai ales pentru că acest program a luat naștere din propria mea experiență.

Nu îți povestesc din cărți, ci din experiența mea profesională, dar și din ceea ce am trăit și simțit pe pielea mea!

Poți cunoaște mai bine omul din spatele programului aici: https://www.emotiisikilogrameinplus.ro/aparitii-media/

150,00 lei

Student Ratings & Reviews

5.0

Total 10 Ratings

5
2 ratings
4
0 rating
3
0 rating
2
0 rating
1
0 rating

Acest curs reprezinta o modalitate inovativa de a ne privi corpul, de a ne conecta cu el si de a-l ingriji, izvorand din constientizarea ca acest corp este singurul care ne este casa permanenta in aceasta viata, indiferent de modalitatea in care circumstantele noastre se schimba. Recomand cu mare drag acest program!

"Acasă, în corpul meu" m-a provocat la cea mai complexă și intensă modalitate de conectare cu sinele și corpul meu pe care am experimentat-o până în prezent. Atât de intensă a fost aceasta experiență încât creierul meu a lucrat și după câteva săptămâni de încheiere a acestui program. Chiar și cu un nivel de conștientizare ridicat, au putut fi deschise ușițe de care nu eram conștientă și care au dus la deschiderea altora, chiar și după săptămâni întregi după finalizarea programului, drept dovadă a interconectării fantastice dintre corp și minte.
Recomand cu toată încrederea acest program.
La cât mai multe conștientizări!

\"Acasa, in corpul meu\" a fost cea mai complexa si intensa experienta traita de mine (dupa cele 3 nasteri). In doua zile profunde de curs am reinvatat sa imi ascult corpul, sa am grija de el, sa il respect si sa il iubesc. Ancuta este blanda si delicata, te provoaca sa privesti dincolo de imperfectiunile corpului tau; prin exercitiile practice am reusit sa ma conectez/reconectez cu mine, am deschis timid niste usi ferecate demult. Iti multumesc, Ancuta, pentru ca ai aparut in viata mea, pentru workshopul clar si cuprinzator, pe care in recomand cu toata caldura si dragostea.

Intuitia mea care m-a ghidat intotdeauna pe drumul cel bun m-a determinat sa particip la acest program. De ceva vreme, am invatat sa nu mai am asteptari ca sa nu am de ce sa fiu dezamagita. Indiferent daca as fi avut sau nu asteptari, cele 2 zile au reprezentat pentru mine \"cheia\" ce a deschis \"cutia Pandorei\". Aceasta cutie care este corpul meu exista si-nainte, doar ca era asa de bine inchisa si protejata si de cei din jur dar mai ales de mine. In cele 2 zile am primit o multitudine de informatii care m-au determinat sa reflectez foarte mult dupa aceea. Au trecut 2 luni de cand s-a terminat programul, iar acum pot spune ca in aceste 2 luni am descoperit incredibil de multe \"secrete\" ascunse adanc in acea cutie si nu pot decat sa-i fiu recunoscatoare Ancutei pentru ca m-a ajutat sa ma redescopar. Multumesc Ancuta pentru ghidajul tau in calatoriile spre interiorul meu, spre acel necunoscut in care a reaparut lumina si bucuria de viata, pentru ca am invatat sa ma apreciez mai mult, sa ma iubesc si sa am grija de mine din nou. Multumesc pentru tot.

"Acasa, in corpul meu" e un program incredibil de fain si complex in urma caruia ajungi sa iti intelegi corpul in totalitate. E adevarat ca din primul minut de viata corpul nostru comunica cu noi, ne cere ajutorul, ne da putere, dar in timp uitam sa il ascultam in totalitate. Dupa doua zile intense si profunde de workshop am reinvatat sa imi ascult corpul, sa am grija de el, sa nu il compar cu ce a fost si ce ar fi putut sa fie, sa ma mandresc cu el, sa il iubesc si sa il respect. Am mult mai multa recunostinta pentru mine si corpul meu, si in sfarsit simt ca sunt pe drumul cel bun in lupta cu kilogramele in plus. Ancuta e un psiholog incredibil care reuseste prin exercitiile practice sa te duca cu mintea si sufletul intr-un loc vulnerabil, dar in acelasi timp bland si protector.

Consider că ‘’Acasă, în corpul meu’’ a fost cea mai intensă și utilă experiență/ lecție despre COMUNICARE. Am învățat ce înseamnă cu adevărat să ascult și să vorbesc cu mine, folosindu-mă conștient de toate simțurile. Este un limbaj pe care avem nevoie cu toții să-l cunoaștem indiferent de vârstă – bineînțeles, cu cât mai devreme cu atât mai bine, dar partea frumoasă e că niciodată nu e prea târziu și întotdeauna e loc de a învăța/afla cum să comunici mai profund și benefic cu tine și ceilalți.

Acasa, in corpul meu este un program extrem de valoros care creeaza un spatiu sigur si autentic ce favorizeaza contactul cu propriul corp si modalitatea personala de gestionare a emotiilor. Cu multa delicate si blandete, Ancuta te provoaca sa privesti dincolo de imperfectiunile corpului tau, sa descoperi tehnici de conectare și strategii de reconectare cu acesta.

E un program pe care consider ca ar trebui sa il parcurga orice om, cel putin o data in viata! Simt ca prin parcurgerea lui, am atins un varf de iceberg pe care il caut de mult timp, iar acum pot incepe munca in adancime. Mi-a adus foarte multa claritate in modul in care imi gestionez emotiile, si cum am perceput “incorect” planurile de slabit pe care le-am incercat in trecut. Acum inteleg ca radacina problemei nu e doar in ce mananci, ci mai degraba in felul in care folosesti mancarea sa iti gestionezi emotiile. E aceiasi problema, dar vazuta prin alti ochi . Iti multumesc, Ancuta, pentru minunatul workshop, continutul cuprizator si claritatea pe care le-ai adus in viata mea!

Foarte util

M-am inscris in program crezand ca vor fi doua zile de relaxare si informare, ceea ce mi s-a si confirmat, dar s-a dovedit a fi mult mai mult decat atat. Ancuta este un facilitator deosebit, ghidand cu atentie si blandete procesul de (re)conectare cu propriul corp. Nu ma asteptam ca exercitiile propuse sa aiba un sens atat de profund si sa deschida o noua cale de acces spre nevoile corpului, pe care ne-a si invatat sa continuam sa o exploram si pe cont propriu. Nu pot decat sa recomand acest workshop pentru oricine isi doreste sa isi acorde cateva momente de grija fata de sine, atat de pretioase, dar de prea multe ori neglijate sau amanate.